Tisdag igen..

och snart har hlva denna vackan gått. Men nu kan man ju inte annat än trivas. Det är vår i luften uteserveringana börjar komma fram och folk blir rent allmänt gladare. Mycket trevligt tycker jag. Jag ha varit i köpinge idag och fått äta av mammas mat och det är aldrig fel.
Den kommande helgen hoppas jag kommer bli lugn för det skulle behövas. Veckan efter är det ju trots allt påsk och då vet man hur det blir.

Har inte så mycket mer att förtälja för tillfället, jag hoppas att allt är bra med er så ses vi snart däryte i solen.

Seasons in the sun

är en klassiker lyssna på den

Ny vicka...

Jodå jag hittar fortfarade hit ibland och vad kan man säga fan vad gött att det har blivit lite ljusare på kvällarna. Nu är det bara värman som saknas. Helgen bestod som vanligt av en hel det öldrickning, musiklysning och i går lite innebandy. Inga större skandaler förutom att vi fick en ny blondin i gänget vilket var grymt kul. Innebandyn som var den sista för säsongen gick ganska bra det var riktigt bra spela fast att vi bara var sex personer.

Återkommer under vackan 

Ur högtalarna:

"Håll ut - Leddan"

simma lugnt så hörs vi
 

Nere i ännu en svacka...

Jaha då har halva denna veckan gått och snart är det dags att skruva fram klockorna igen. Fan vad gött ljus en yimme längre på kvällarna. Äntligen börjar det likan vår fast att det kom lite snö häromdagen.

Har faktiskt börjat tröttna på att skriva men det är väl som man säger, det går i vågor. Men hädan efter kommer jag inte att skriva flara gånger om dagen det blir max ett inlägg och vissa dagar inte ens det.

Ur Högtalarna:

Metallica

Helgen närmar sig med stormsteg och den ser man fram emot, på lördag är det fotboll och den ska ses på o`learys men i vilket sällskap är inte klart.

see you in heaven.....

Månden över för denna gång....

Då var det kväll igen och snart dags att inta bedden. Kvällen har varit mye lugn och tv programen riktigt bra.
Inför imorgon har jag inte några större planer men eftersom att det inte blev någon promenad idag så får man väl röra lite på "fläsket" imorron istället.
Funderar redan på vad som händer till helgen och jag har vissa tankar men det är inget som är bestämmt så vi får väl se hur det blir.

 


Med lite tid över lyckades jag med detta......vad tycks?

På tvn:

Seinfeld, (eller hur fan det stavas)

O & O



Tillbaks igen...

Då var det måndag igen och en ny vecka är här, avslutningen på förra var precis som många andra. Fullt ös och utgång i lördags och igrå blev det för kalas och sen innebandy. Nästa söndag är sista gången vi spelar denna säsongen, sen blir det sommar uppehåll.
Idag har jag skickat ut några arbets ansökningar och nu sitter jag och funderar på ifall man ska ut och traska en runda för det är ju trots allt bra väder så man ska kanske pasa på.

Kvällen lär inte bli speciellt annorlunda, det är ju måndag vilket betyder CSI. Sne får vi väl se vad som händer.

Ur högtalarna:

"Kung av sand - Gyllene tider"

Ses kanske ikväll.

Varför? Varför inte......

Konerten igår var grymt bra och Mr Lundell brilljerade som vanligt. Efter så skulle jag egentligen bara hem men det blev inte riktigt så. Istället blev det en javligt sen utgång tillsammans med tre polare. Vi satte oss på"Harrys" och tog några öl och snackade lite skit. Sen va det bedden som kallade (efter en vinare hos en av polarna oxå föresten).

Ikväll ser det ut att bli likadant, fast med den skillanden att vi ska ut på bastuflotte. Har ni inte provat det så kan jag berätta att dfet är jävligt najs. Efter det blir det utgång som gäller och var vi hamnar står inte ens skrivet i stjärnorna....

Ha e go lördag så hörs vi snart igen....

Malmö nästa...

Då var denna vecka nästan över men nu kan man ju inte klaga länge för solen skiner även idag. Jag ska aldeles strax ta bussen hem till Köpinge och "päronen" för att äta lite och leka lite med doggen sen bär det av till malmö. Det är ju som sgat konert ikväll och Lundell står på scen.  
Tyvärr missar jag ju köpinge träffen denna gång men så kan det vara iblad och alla kan ju inte kunna alltid så är det bara och de klarar sig säkert utmärt utan mig även fas skandal risken minskar dramatiskt.

Måste rusa till bussen nu men jag kanske skiiver inatt anners gör jag det imorgon i vilket fall som helst så får ni ha det så bra så hörs vi snart.....

O & O.....

"Spring feelings"....

eller vad man nu säger på svengelska, jag menar när "panshisarna" under mig börjar ta fram ute möblemanget då måste det ju vara vår i luften.

.
Och visst blir man glad över att solen äntligen är tillbaks. Helt underbart om ni frågar mig.
På tal av njutning så är det precis vad nästa bok handlar om.



I dessa kris tider ser Berra ljust på framtiden även fast den inte kommer vara det.
Men man gör ju inte saken bättre genom att vara negativ snarare tvärtom då blir man bara ännu mer deprimerad. Så ut i solen och njut ordentligt nu eller som en vis man skulle ha sagt:

Gå ut & var glad din jävel.......


Ganska seg....

Ja då har halva denna veckan gått och snart är det helg igen. Jag har börja ladda lite inför fredag då det är dags för konsert, det ska blir grymt kul både att se "Uffe" igen och i "Malmö Arena" som sägs vara något utöver det vanliga. Ska snart börja på middagen men jag är lite seg idag känns det som, men det blir iala fall lite Pyttipanna för att stilla hungern.

Ur högtalarna:

"Om den här vintern - gissa vem??"

ses kanske ikväll

"Fish & Chips a la Berra" och en gammal polare...



Som ni ser så blev det riktig lyxmiddag idag hehe. Men det gick snabbt och smaken var det inte heller något större fel på. Jag har precis kollat på "Mästarnas mästare", det var ju final idag och som väntat vann Per Elofsson men det var ganska spännande ändå.
När jag var ut och traskade tidigare idag så sprang jag på en gammal polare, jag frågare om han skulle med och fika men han var lite för stel i benen för tillfället så vi fick skjuta på det till en annan gång. Men han fastande ialla fall på bilden här nedan.




Ur högtalarna:

"On My Way - Phil Collins"
från filmen "björnbröder"

Sov nu gott så hörs vi imonn.......

Tvätte da....







Som ni ser så tvättas det för fullt. Men det har inte varit helt bekymmerfritt för precis när jag skulle börja så visade det sig att tvättmedelet var slut. Det var bara att rusa iväg till maxi för att handla.
Men som sagt nu går maskinerna för fullt och jag är grymt sugen på en långpromenad i solen, vilket det kommer bli är tvätten äntligen är färdig.

Ur högtalarna:

"Why Don´t You Get A Job? - The Offspring"

Vi hörs ikväll...

Sicken rysare..

Sitter just nu och kollar på hockey och den andra förlägningsperioden är precis slut. Riktig såpännande är det trots att man inte håller på något av lagen.
Imorgon är det tisdag sägs det och det betyder att jag har tvättedag vilket jag inte ser fram emot. Men det är ju sånt som måste göras.

På tvn:

Hockey hela natten hoppas jag... 

Vi höres imorron då jag hopas på lite mer äventyr än vad det har varit idag.


 


Där ser man...

Då var det som sagt ny vecka och nya utmaningar väntar, dagen har än så länge varit mycke lugn och jag har precis läst ut boken (6 miljoner sätt att skjuta en älg på) som jag hållit på med ett tag. Har oxå kollat in frysen ifall där var något kul att fixa till middag men jag har inte kommit fram till något beslut än.

Som vanlig blir det nog en kväll framför tvn och CSI Ny och men RAW är ju slut för säsongen så det får väl bli det som börjar istället nämligen "Ballar av stål".



En trappa ner i djupet till.......???

Ur högtalarna:

"Club Zebra - Mr Lundell"

see you later....

Beck är slut och bingen väntar....

Jaha det var den veckan det, innebandyn gick ganska ok idag ialla fall för min del tycker jag. Efter fick man fixa ett par burgare och sen blev det som sagt beck.
Ny vacka att se framemot hoppas jag, man ska ju på konsert på fradag så det är ju alltid nått, tyvärr missar jag köpinge träffen men det är ju smällar man får ta. Anners verkar det inte vara något speciellt som händer men som sagt, planera är ju inte vår starka sida.

På tvn:

"Fotbollskanalen Europa"

Ses nästa vecka för nya historier och kasnke några bilder....

Snart dags igen...

Jaha då var det söndag igen, lördagen blev faktiskt ganska lugn. Visst det blev några öl och en runda på grand men värre än så blev det inte. Har börjat ladda lite inför innbandyn, vi får väl se hur det går idag säsongen är ju snart över så nu gäller det att ge allt de sista gångerna.

Nä har inte mer att förtälja för tillfället men vi hörs ikväll.....

Ur högtalarna:

"How You Remind Me - Nickelback"

Snart dags...

att gå. Ska över till en polare för att dränka sorgerna över ännu en "jävligt" tung förlust. Inte nog med att de förlorade de blev förnedrade på hemmaplan. Nej det är inte bra, därför är jag rädd för att det blir en tuff kväll. Förutom fotbolls resultatet så var eftermiddagen trevlig och det blev käk på banken under tiden som vi kollade på matchen.

Nu ska jag bara kamma mig sen är det dags att gå....

Ur högtalarna:

"Dancing In The Dark - Bruce Springsteen"

vi hörs kanske inatt om inte så blir det imorron...

bye bye

Ut på stan och spana laidies och kolla på fotboll...

Jag ska aldeles strax blir upp plockad av några polare, vi ska ner på stan och kolla lite i affärer och spana lite innan det är dags för fotboll. Var vi ska se den är än så länge inte betämmt men antagligen blir det någon av sportbarena (hoppas att de har plats). Det verkar som om det blir fest ikväll men så mycket mer vat jag inte.

måste dra de ringer på dörren..






så här kanske det ser ut snart.........

Som en fredag ska vara....

Har precis kommit hem efter en mycket trevlig kväll i goda vänners lag. Pizzan beställdes på katrins och sedan blev det lek och spel för hela slanten. Dett är något som man borde´göra betydligt oftare föratt spela spel är ett så bra sätt att umgås. Imorgon är det ju lördag och antagligen dags för utgång igen men inget är riktigt besämmt.
Imorgon eftemiddag avgör förresten United ligan när det vinner över Liverpool, och dra ifrån i tabellen.

Vi ses imorron...

bingen ropar kom!!!!

Fredag kväll....gött

Det är aldrig fel med fredag, när det väl är kväll är det bästa dagen på vekan för man har ju hela helgen framför sig. Idag har tiden sprungit iväg och har läst en del och lyssnat på musik en hel del oxå. Men jag tog även hunnit med en runda på stan tidiagare för att köpa bl.a. öl till helgen. Ikväll blir det pizza (det är ju fradag) med några goda vänner sen får vi väl se vad som händer men ikväll blir det nog ganska lugnt.

Ur hötalarna hela dagen:

Thåströms nya platta "Kärlek är för dom"


ses kanske inatt...

Snön faller och jag med den.....

Snön faller ner utanför fönstret och vintern är åter här. Inte riktigt vad jag hade hoppats på men det finns inte så mycket man kan göra åt det tyvärr. Till middag belv det ungstekt falukorv (restan av det som blev över sist) och pasta.(inte mackisar), det smakade väl ok med hjälp av lite ketchup. Jag är just nu grymt trött på att laga mat till mig själv hela tiden jag byr mig inte speciellt mycket om vad det är bara det är något som mättar därför blir det lätta rätter som inte tar allt för lång tid.
Helgen är ju här imorgon och vad som händer återstår att se, men jag hoppas på att det händer något nytt. Men vad har jag ingen aning om.

Ur datorhögtalara:

"Snön faller och vi med den - Mr Lundell"

Ha det gött och kör försiktigt i halkan.....

O & O


Man vaknade till solsken...

och hoppades att det skulle vara lite varmare idag ialla fall. Men när man kom ut från trapphuset och möttes av en isande kall motvid så krymte hoppet blixsnabbt. Men det var bara att bita ihop och gå, blev en gasnka så bra runda ialla fall och nu sitter man och värmer sig lite. Ryktet går visst om att det är snö på väg, vem fan vill ha det nu?!?!
Sitter och tittar på lite gamla bilder och har hittat en hel del kul, bilden här nedan t.ex.



För att vara taget med en mobilkamera för ca 3 år sedan är är det ganska bra eller hur?

Någon som kan gissa var det är taget?

Ur högtalarna:

"Heaven - Bryan Adams"

många minnen som återuppkommer.......

Jadå, inga problem...

Nej, United hade inga problem med att vinna över Inter. Det blev tillslut 2-0 och det var helt rättvist.
Så har halva denna veckan gått och snart är det helg igen. Tiden fortsätter at rusa iväg och med lite tur kanske man snart kan skippa vinterjackan (det längtar ialla fall jag till).
Imorgon kommer jag nog att fortsätta läsa boken jag håller på med för tillfället ( den heter "6 miljoner sätt att jaga en älg på"). Det handlar om något helt annat än vad titlen antyder.  Sen blir det väl en långpromenad frmåt eftermiddagen om det är väder för det.

Snart dags att krypa till kojs, ska bara kolla lite på tv innan detr är dags...

see you next time.....

Till sist:

Tävlingen som anordnades igår är avslutad och ingen gissade rätt

rätt svar är: 57856324 potatis (10812 stenar och 1/2 ton jord)


Jag hade en gång en....




Men som ni ser är det för tillfället inte anvädbar. Nej jag skojade bara det är inte min båt som ni säkert vet, jag gick förbi den idag när jag var ute på min dagliga promenad.
Ikväll är det dags igen, fotboll står på schemat och det är nu det gäller. "Man Utd" ska slå ut Inter så att det bara sjunger om det (hoppas jag ialla fall). Vad det gäller kvällens matlagning så har jag inte en aning om vad det blir, vi får väl helt enkelt se vad frysen har att bjuda på.

Som igår så hörs vi Ikväll/ natt...

Ur hötalarna självklart:

"Jag hade en gång en båt - Cornelis Vreeswijk"

Tävling!!!!




Hur många potatisar ser du??

Den som gissar rätt vinner 2 kg potatis av bästa sort.

Lycka till!!!!!

Nya förslag är aldrig fel...

Fotbollskvällen äär avslutad och det blev en lugn och trevlig kväll. Liverpool utklassade Real Madrid och så mycket mer finns inte att säga om den saken. Sen fick jag ett förslag från en trogen läsare om att jag skulle lägga mer bilder. Och när jag tänker efter så är det ett ganska bra förslag.
Bilderna kommer nog både att var dags färska och från mitt gigantiska arkiv men självklart medföljer bildtext så att ni vet.

Jag lovade ju oxå att berätta en rolig sak (ej för känsliga läsare)

Vet ni vilken låt Per Gessle sjöng på faddergalan??

Svar: Jag tycker om när du tar på mig hehe

Fan vad ball, hur tänkte han då kan man ju undra

Ses snart

Fotbollskväll...

Ja då var det dags för lite fotboll igen, ikväll blir det Liverpool - Real Madrid kan bli en kanon match inte för att jag bryr mig speciellt mycke om dessa lagen men man är ju trotts allt fotbolls älskare.
Tänkte fixa lit käk snart det blir nog "mackisar" med falukorv till middag idag, det är snabbt fixat och ändå gott. Dagen har anners varit ganska lugn, jag var uppe på stan en runda och shoppade llte på domus, är det fotboll så måste man ju ha något att tugga på.

Ur högtalarna:

"Vild och Skild - Magnus Uggla"

hörs ikväll/ inatt efter fotbollen så ska jag berätta något roligt......

Ses imonn

Har precis kollat lite på tv och snart är det dags att gå och lägga sig. Till middag blev det felix "krögarpytt" smakade helt ok fixade lite vitlöksbröd till det så att måltiden skulle bli komplett.  
Hoppas att det blir bra väder imorgon så kanske man vandrar en runda då oxå. Nä nu har jag inte så mycke mer att tillägga om dagen så jag säger bara gonatt gott folk.

Ur högtalarna:

"Baby Hollywood - Ulf Lundell"


bingen kallar...



Ny vecka, nya möjligheter....

Måndagen har gått av bara farten, jag har hunnit med en del del måste jag säga.Först städade jag undan sedan festen i lördags sen var jag ute och gick en ganska lång runda och nu på eftermiddagen har jag skickat ut jobbansökningar som jag hoppas få napp på. 
Som alla andra måndagar ser jag fram emot en schysst tv kväll, måste bara fixa lite mat först och jag än så länge ingen aning om vad det blir. Sen kommer det bli en hel del fotboll under veckan när det nu är dags för champions leauge igen och det är ju aldrig fel.

Ur högtalarna:

"The End Of The Line - Metallica" 

hörs och ses


Söndagen...

närmar sig sitt slut och en ny vecka narmar sig. Innebandyn gick åt skogen idag för min del ialla fall men så blir det när man missar någon vacka, man kommer efter i utveckligen direkt hehe. Efter bandyn fick det bli lite kina mat från "Peking" och beck filmen hemma hos "mr y".
Tycker just nu all livet är ganska kass. Det händer ju INGENTING någonstans och alla verkar just nu vara nere i en svacka. Jag vill ha varmare tider, ett jobb att sköta och några miljoner på kontot så kanske man kunde vara lite mer positiv. Men som sagt det är nog bara en svacka som det gäller att ta sig uppifrån så snabbt som möjligt.

på tvn:

Vet inte den står bara på. (jag tittar inte)

See you next week........O & O

Det var den....

vackan det. Lite sleeten är man allt idag men eftersom det var utång igår så det det ju inte så konstigt. Visserligen var det ganska lungt och städat men det tar ju på krafterna ändå. Ska snart iväg och spela lite innbandy och det ska blir riktigt roligt för det var ju ett tag sen jag var med. Dessutom behöver man komma igång lite anners blir det lätt att man lägger sig på soffan och tycker synd om sig själv.

Jag återkomer nog i pausen av beck filmen ikväll

Ur högtalarna:

"Rock & Roll - Poets & Pornstars"

synes

Redo för fest...

Ja då var det snart dags att korka upp ölen och komma in i dimman igen. Vi får väl se hur det blir ikväll men det blir nog ganska bra hoppas jag. Ska hoppa in i duschen nu och sen lite mat på sen är man redo.

Ur hötalarna:

"Varning på stan - Magnus Uggla"

hörs nog inte förrän imorgon

hepp

Så kan det va...

Jaha det blev en betydligt lugnare fredagkväll denna veckan. Jag har suttit själv hela kvällen (snyft). Efter pizzan blev det sofflocket och sen blev man liggande tydligen och det var ingen annan heller som orkade ta tag i något men imorgon blir det ialla fall fest. Nu har jag inte riktig koll på alla som läser detta men jag vågar ändå bjuda hit er på förfest imorgon. Vi säger väl vid 7 tiden så har väl alla kommit tvid 10  tiden hehe.

Lägg gärna ett mess om ni kommer så jag vet hur många vi blir.

Snart dags att sova tror jag om jag kan känns som om man har lite överskotts energi.

Ur högtalarna:

"Danger Zone - Kenny Loggins"
 
det är soundtracket till "Top Gun" om ni undrar

ses imonn

zzzz

Då var det helg igen...

Äntligen fradag, kanske man kan säga och helgen är här igen. Idag har det varit en riktig slappe dag. Batterierna laddas inför helgen och dagen har tillbringats mest framför tvn där jag har kollat på friidrot. Men jag har även hunnit med en liten runda på stan för att handla nödvändigheter iför helgen (öl och blannevann).  Man vet ju aldrig vad som händer så det gäller att vara förberedd på allt.
Ikväll blir det nog köpe pizza som så ofta på fradagar men har man ärtit billigt och någorlunda nyttigt resten av veckan kan man väl vara värd det.
Vi får väl ta helgen dít den kommer och helt enkelt njuta av att inte veta vad som händer. Hm det låter skumt men kan kanske gå.

Ur högtalarna:

"Highway To Hell - Ac Dc"

full fart mot helgen

Film igen...

Jaha då var det snart dags att gå och lägga sig igen. Ännu en dag går mot sitt slut och idag lossnade äntligen tummen hehe.  Städningen tog tid men det blev faktriskt riktigt bra ialla fall om man jämför med hur det såg ut här innan. Jag tvättade t.o.m golvet så nu kan man spegla sig i det. Nu ikväll har jag kollat på Valkyria men inte på bio som jag pratede om innan utan jag gjorde på det olagliga sättet och laddade hem den gratis.

Imorgon är det äntligen fredag igen och helgen ligger framför en, vi får väl se vad som händer men utgång lär det bli någon av dagarna men som sagt är inget bokat än och jag är öppen för förslag.

Ur högtalarna:

"Don´t Cry - Guns N´Roses"

over & out for today

Nära men...

Det tar emot men nu är dammsugaren äntligen framtagen så det är bara att sätta igång. Jag hittar hela tiden andra saker att göra  t.ex. detta, att blogga är inte ett giltigt skäl till att slippa. Nej, nu vrider vi upp ljudet på musiken och sätter igång.

Ur högtalarna:

" Ska vi älska, så ska vi älska till Buddy Holly - Gyllene Tider"

fan man får ju vårkänslor av den musiken

see you soon

Tur att man inte är känslig..

Har nyligen kommit hem igen efter att ha varit på bio. Filmen (Män som hatar kvonnor) var riktigt bra, den får minst en stark fyra och för att vara svensk så blir det lätt full pott det vill säga fem bilringar av fem möjliga. Men det är inget för känsliga tittare för det finns en del riktigt grymma scener.
Upptäckte att även Valkyria går på bio nu så man får kanske gå och se den någan dag. Imorgon är det torsdag och man kan ju nästan börja ladda inför helgen, dessutom måste jag ta tag i städningen.

Ur högtalarna:

"From Hell To Texas - Nashville Pussy"

goodnight everybody


Fan va najs....

Städningen har uteblivt även idag. Det blev en låååång promenad istället. Riktigt skönt och sen ser man fram emot att gå på bio ikväll "Män som hatar kvinnor" är det som ska ses. Är filmen lika bra som boken så kan det bli hur bra som helst.
Sen har ju halva denna veckan gått redan och helgen är snart här igen och som vanligt är det inte mycke som är planerat men det brukar ju lösa sig med tiden. Till middag blir det rester från igår och det är absolut inget fel på det.

Beroende på när jag är hemma igen så kommer det komma ett betyg på filmen samt lite andra funderingar.

Ur högtalarna:

"Om du lämnade mig nu - Lars Winnerbäck"


Filmkväll...

En lång promenad och sen en film på det är vad det blev. Filmen hette "Transporter 3"  och var en action av det mer överdrivna slaget men helt ok underhållning ändå.
Dessförinnan hade jag själv gjort tacogratäng igen, hm det håller på att bli en vana men jag tycker både att det är grymt got och ganska lätt att fixa ihop dessutom vet jag ju vad jag ska äta imorgon oxå (rester sen idag). Inte nog med detta för som sagt så fick jag ju diska innan jag lagade mat men idag gjorde jag det även efter att jag ätit så nu är där rent och snyggt i köket. Så imorgon blir det resten av lägenheten som ska städas.

Nä klockan har slagit läggdags redan så natti natti gott folk så hörs vi imorgon.


Då var man pank igen..

Eller kanske inte ritigt än. Men det blev bra mycke dyrare än jag hade tänkt mig men så är det när man inte har handlat på länge. Men å andra sidan lär det drya innan och behöver göra det igen.
Bara städningen kvar men jag tror att jag skjuter upp det tills imorgon pallar inte idag. Man ska ju snart börja laga middag oxå och jag måste diska innan dess för det gjorde jag ju inte igår.

Är det någon där ute som vill köpa ett par högtalare?? Jag har ett par som är till salu, så är ni intresserade är det bara att höra av sig.

Ur högtalarna:

"Human - The Killers"


Lite trötter...

är man allt efter en ganska lång dag. Det blev mackisar, ostsnitsel och béarnaisesås inte dålig för att var gjort av mig och på en måndag dessutom. Imorgon står det storhandling och städning på schemat, inte så värst kul kanske men det måste ju göras det oxå.
Tv kvällen var väl ingen höjdare den heller tycker jag, det brukar vara mycket bättre och dessutom är jag inte på rätt humör ikväll (ganska nere faktiskt men vet inte riktigt varför, det går väl över efter lite sömn hoppas jag).

Inga andra större skandalen heller att rappotera om i helgen, inte vad jag har hört ialla fall. Men så har ju inte jag varit hemma heller så det är väl kanske inte så konstigt att folk tar det lite lugnare då hehe.

Ur högtalarna:

"Håll ut - Tomas Ledin".

den passar perfekt just nu

he det gött, så hörs vi snart

Då va det måndag igen....

Tiden fortsätter att rusa iväg och vi är nu inne i mars, men man måste ju ändå säga att de är underbart att det börjar bli lite ljusare på kvällarna. Om några veckor skruvar vi lite på klockan och då blir det ännu bättre. Längtar kraftigt till att våren/sommaren är här.
Jag upptäckte precis att min frys börjar bli tom, det ekade nästan när jag öppnade dörren. Det blir nog till att storhandla imorgon. Middagen ikväll blir antingen köttbullar eller ostsnitsel beroende på vad jag känner för när det är dags att äta. Som vanligt på måndagarna så blir det nog en del tv tittande, det är ju en av få dagar som det går mer än ett progeam man vill se.

Ur högtalarna just nu:

"Skaffa ny frisyr - Dundertåget"

förnyelse förnyar....

Tillbaks igen...

Tänkte förklara mitt förra innlägg först. I fredags förlorade malmö matchen jag talade om tidigare vilket betydde att säsongen tog slut. Mitt sogearbetet (i fredagskväll) så ringde telefonen och jag hängde med upp till stan en runda. Denna runda blev ialla fall för min del ganska blodig och när jag kom hem var jag lite väl aggresiv. Men min känner ju mig så nu efter någon dag är jag helt återställd.
Trippen till Stockholm var mycket trevlig, visserligen var jag grymt trött i lördagsmorse när jag blev hämtad men ganska snart var det mycke bättre. Det blev god mat och trevligt sällskap och självklart en hel del lek med födelsedags barnet.

Nu väntar en ny vecka med nya äventyr och jag kommer självklart att fortsätta skriva om vad som händer.

Ur de nya högtalarna:

Inget för de är inte inkopplade än

see you soon

RSS 2.0