Jaså...

nu passar det inte längre... eller?
Jag är lite onykter när jag skriver detta men jag hoppas att budskapet går fram ändå.  
antalet besökare har minskat dramatiskt de senate dagarna och jag undrar lite varför?
 
Jag kan berätta så mycke som att jag var ute en liten runda på banken ikväll tillsammans med två polare och det slutade inte lyckligt, ialla fall inte för min del.

Men som sagt, det kan ju inte alltid vara min dag eller?

Säg nu till vad ni tycker anners blir det svårt att fortsätta skriva...

Vi hörs kanske inte imorgon (lördag) men jag lovar att skriva igen på söndagkväll när jag kommit hem´igen  ....

Ur hörtalarna:

ssssssssshhhhhhh

(jag tror att det är datorfläckten)

jag älskar er och hoppas att ni kommer att fortsätta läsa!!!!?????!!

gör jag något fel så snälla kommentera så jag vet.....(kan inte läsa tankar)

Nehe....

Så jävla nära!!! Men ändå så långt ifrån, men sån är idrotten det är bara vinst som gäller. Ska jag vara ärlig så är jag ganska så knäckt just nu. Men det är väl bara att bita ihop som jag brukar säga deet kommer säkert gå fler tåg även fast det kommer drya ett tag.
Som sag imorgon får vi ta nya tag och då bär det av till Stockholm så jag vet inte riktigt hur det kommer att bli med bloggandet då men jag ska försöka att ialla fall skriva någon gång där uppe. Aners kommer jag hem på söndagkväll och då lär det komma ett stycke text ialla fall.

I glaset:

Kall öl, mmmm


Nu sitter man på nålar.....

Fan detta är inte bra för hjärtat, jag har börjat att peppa inför matchen och blir bara mer och mer nervös.
Trots det så har jag hunnit med en hel del idag, först var jag och klippte mig sen och jag och handlade lite, sen har jag även hört av mig till arbetsförmedlingen vilket man ska göra med jämna mellanrum och som vanlig hade de inget nytt att komma med. Men som sagt så går energin nu till att stötta pågarna upp i leksand och be för att de ska vinna.

hörs vi inte ikväll så dränker jag nog sorgerna...

med något som är av det lite starkare slaget

Ur högtalarna:

"Planet Hell - Nightwish"

Himma igen...

efter att ha varit himma (i köpinge). Det var en trevlig eftermiddag/kväll med päronen och "doggen". Riktig lagad mat (laxfilé) är aldrig fel och sen var jag ute och traskäde med jack och frasan. Så nu är lungorna fyllda med friskluft och kängorna med hundskit hehe. Anners har det väl inte hänt så mycke idag, sitter och kollar lite på "lyxfällan" för tillfället. Det är alltid lika fascinerande att se hur folk kan göra av med pengar som de egentligen inte har hur tänker man då?

Helgen närmar sig med stormsteg och som jag sagt tidigare ska jag upp en runda till Stockholm och det ser jag verkligen  framemot. Sen ska jag faktiskt till "frissan" imorgon hm hur tror ni att det blir denna gången? Imorgon är det ju oxå "dagen D" för malmö i hockey och jag hoppas verkligen att de fixar det.

På tvn:

"Lyxfällan"

bye bye see you later

P.S jag tar gärna emot både "ris och ros" vad det gäller bloggen, så kommentera gärna D.S

Lill lördag...

Fast inte för mig, kvällen har man tillbringat på soffan och kollat på bland annat "Efterlyst" och lite fotboll. Till middag blev det köttbullar och mackisar, det funkar alltid. Imorgon hade jag tänkt att åka hem till Köpinge och hälsa på "the dog" för er som inte vet så han heter Jack och är en jäkel på att jaga katter. Sen får väl moren bjuda på lite middag tycker jag hehe. Sen får man väl börja ladda inför fredagen för det är då det gäller. Allt "Babyhawks" har kämpat för står på spel och vinst är återigen ett måste för att säsongen ska fortsätta ett tag till.

Ur högtalarna:

"Three Floors Down - Kim"

jag måste säga att jag tycker den låten är bra ialla fall för att vara en "produkt" från tv.


Natti, natti, sov gott och dröm sött gott folk så hörs vi snart igen




Hur stor är den risken...

Inatt brann hotellet som vi bodde på i Eskilstuna, ganska sjukt när man tänker efter men något som blir ännu märkligare är att jag var ju och hämtade ut ett paket igår i "sommarlustkiosken" och där var inbrott inatt. Hm vad ska man säga, men jag lovar jag har inte något med det att göra.
Efter att ha kollat lite på skidor imorse så tog jag en lång prommenad och när jag kom hem skickade jag ut lite jobbansökningar som hade kommit in, så nu känner man sig ganska nöjd med dagen. Vi får väl se om det händer något ikväll, anners blir det väl en kväll framför tvn.

Hörs av senare///
 Ur hörtalarna:

"She´s the One - Bruce Spingsteen" 

ja vem kan det vara?

Där ser man...

eller inte. Det blev ingen fotboll ikväll. Helt sjukt, vi var runt på alla ställen i stan som visade matchen och där var fullt överallt så efter att ha varit på biljardkompaniet (där det oxå var fullt) så åkte vi hem till en polare och kollade på matchen som visades på 6an (lyon -barcelona). Men det är sånt som händer och matchen jag ville se slutade ju ändå 0-0 så det gjorde kanske inte så mycke att jag missade den. 
Efter att ha kommit hem och suttit och surfat en stund så blev jag lite överaskad måste jag säga, det är en fantastiskt rolig sak men oväntad. Jag tänker inte gå in på detaljer och "folk" kommer nog få reda på det ändå ganska omgående om de inte redan vet.

Ur högtalarna:

"All Summer Long - Kid Rock"

Positiva nyheter...

är man fan inte van vid i detta landet, inte för att jag bryr mig speciellt mycke men visst är det kul att det äntligen händer något roligt i nyhetsväg. Jag talar självklar om att "Vickan" ska gifta sig, visserligen kommer det vara kraftigt uttjatat redan´om några dagar men det får man väl ta.
Tvättnigen fixade sig till slut, det var bara en maskin som funkade så det tog längre tid än vanligt men nu är det klart, jag har även varit och hämtat paketet som jag skrev om igår och det var vad jag hade beställt så då får man väl vara nöjd (för er som är nyfikna kan jag berätta att det var två böcker).

Fotbollen ikväll kommer nog att avnjutas på O´learys, men i vilket sällskap är inte riktigt klart än. På menyn idag står det pyttipanna, jag funderade lite på att äta ute under fotbollen men det kostar mer än det smarkar speciellt en tisdag.

Ur högtalarna:

"Knockin´ on Heavens Door - Guns N´Roses"

Grovt men grymt kul...

Har precis kollar på "RAW comedy club" och det var grymt bra idag, det visar att man verkligen kan skratta åt allt bara man lägger fram det på rätt sätt.
Det ryktades ett tag om att vi skulle ut på bokrea inatt men det blev tyvärr aldrig något av det.
Imorgon står det tvättning på schemat dessutom ska jag gå till "sommarlust kiosken" (var den nu ligger) och hämta ett paket. Vad det innehåller får vi väl se imorgon. Igår nämde jag något om att det skulle bli en "comeback" av någon och så blev det. Fan vad kul att han har hittat klubban igen och är med och spelar.

På tv:

Seinfeld

Snart dags att krypa till kojs, ha de najs så hörs vi imorgon.

Ny vecka...

Sista veckan i februari och tiden fortsätter att flyga iväg. Det blir nog en hel del fotboll under veckan kan jag tänka mig nu när Chamiones Leauge börjar igen. Imorgon fyller mitt gudbarn (och brorsbarn) Josefin ett år och jag har precis lagt ett grattis kort på lådan. Familjen ska åka upp till Stockholm till helgen för att fira henne vilket innebär att jag missar innebandy även denna gång. Men sånt är livet, det är bara att bita ihop och komma igen nästa gång istället. Sitter och fundrar lite på vad man ska hitta på till middag. Jag tror att det blir "fish & chips a la berra" vilket betyder snabbmakaroner och fiskpinnar hehe. Det blir ju nästan samma sak.

Sen blir det som vanligt under måndags kvällarna CSI NY och sen RAW framför tvn.

Men detta återkommer jag nog till lite senare.

Ur högtalarna:

"You Give Love A Bad Name - Bon Jovi"

Beck, perfekt söndags underhållning...

Sitter som sagt och slö tittar på Beck, men funderar stark på att gå och lägga mig tidigt idag. Först innebandy och sen mat så nu är man med all rätt ganska trött.
Anners finns inte så mycket att säga, malmö vann igen och ska nu bara slå Leksnad oxå sen är man klara för playoff. Reklamen är precis slut så nu åtegår jag till filmen.

Vi lär höras nästa vecka då vi tar nya tag.....

bye bye and good night

Sleeeten....

Jaha då var det söndag igen Jippi!!!!! (not). Gårdags kvällen var mycke lyckad och köpingegänget hade treligt som tusan. Vi åt och drack som spelade "kampen mellan kvinnor och män" och ska jag vara ärlig så har jag absolut ingen aning om vem som vann (hade tydligen annat att tänka på). Därefter blev det utgång (grand), det dansades friskt och dracks ytterligare några öl.
Så det är kanske inte så konstigt att man är lite sleten idag, det ryktades om att vi skulle åka pulka men det blev inget för det är för varmt och det gör inte mig speciellt mycke. Jag laddar inför innebandyn istället.
Ytterligare ett rykte säger att det blir en sensationell comeback idag, men jag tror det inte förrän jag sett det. Sen ber vi för malmö idag oxå, ny måste match men vi hoppas på att flytet fortsätter.

på tvn:

Skidor (tror jag, pallar knappt kolla)

bonga trumman ekar i skallen (hm att man aldrig lär sig)


Tvärs över gatan...

Då var det snart dags för ny köpinge träff. Denna gången är det bara för mig att gå tvärs över gatan så det tar ju inte speciellt lång tid att gå dit. Jag hoppas på en trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap, mycke öl och dessutom har jag även en flaska minto på kylning som jag hade tänkt ta med mig.
Utgång lär det bli ialla fall för mig sen får vi väl se vilka som hänger på, enlig uppgift blir vi 8 pers så nog ska vi hitta fler festsugna i sällskapet.

Nej nu ska jag "kamma bena" och sätta på uppladdnings musiken, det blir:

"Poison - Alice Cooper"

ses i dimman girls!!!

Impade???

Fan jag är lite chockad, sitter hemma själv nu klockan är 23,45 och det är fredag. Drycken under kvällen har bestått av cola (coca´cola för att förtydliga) för hela slanten. Det blev pizza, film och lite skit snack. Sen var det bra med det. Det känns riktigt bra inte minst ekonomiskt, men å andra sidan är det lördag imorgon så helgen blir nog inte helt vit gissar jag.
Malmö vann igen, även denna gång efter straffar och de har fortfarande avgörandet i egna händer.

Ur högtalarna:

"Folsom Prison Blues - Johnny Cash"

sleep well & dream sweet

 

Fredag kväll...

Det verkar som om det blir en lugn kväll. Pizza och film men efter filmen vet man aldrig vad som händer. Går kanske ut en runda för att kolla läget och då kan det slute precis hur som helst. Men det är smällar man får ta.
Försöker följa malmös match under kvällen, vinst ikväll är ett måste.

Ha det så hörs vi i natt kanske.

"Handen på höften...."

Well...

Efter hårda påtryckningar från mina kära läsare så har jag bestämt mig för att ge detta (bloggandet) några chanser till. Tänka sig att jag följde planen vad det gällde middag, det fick bli ärtsoppa och sen lite ostbågar när jag kollade på "du blir vad du äter" hehe. Anna Skipper hade gråtit om hon hade sett mig. Efter det fick jag zappa lite mellan "Lyxfällan" och "Knutby" och jag tycker att det gick ganska bra.
Man blir lite fascinerad av Kuntby programmet, alltså det verkar som det har varit en hjärntvätt utan dess like, nästan like komsikt fast när man tänker efter ändå inte.

Sen närmar sig ju helgen med stormsteg. Fredagen är än så länge obokad men på lördag är det dags för köpinge gänget igen att träffas, hoppas att det blir lika bra uppslutning som sist, då det var mycket trevligt.

Ur högtalarna:

"Hallelujah - Amanda Jensen"

God bless you
(eller vad är det amrikanarna alltid säger)

Jag börjar tappa...

Jag har börjat tappa gnistan vad det gäller bloggen mäker jag. Men det är väl bara att bita ihop, som med allt annat går det väl i vågor. Jag har precis kommit hem från en filmkväll hos en polare, vi kollade på den senate bond filmen. Jag har sett den innan men det var ju ett tag sen.
Det visade sig att malmö fortsätter att vinna visserligen bara efter straffar denna gång men en vinst är álltid en vinst. Sen har jag redan börjat längta tills nästa vecka då Chapinons Leauge börjar igen efter uppehållet, hoppas bara att United slår ut inter oxå så är lyckan gjord.
Imorgon är det tordag vilket betyder att det är ärtsoppa till middag, eller det är vad jag har planerat ialla fall men det kan ju bli änding på det (skulle inte vara helt oväntat).

Ur högtalarna denna kväll:

"Jolly Roger - Ulf Lundell"

det kan inte bli mycke bättre än så

natti, natti

Jävla datorer.....

När de funkar så tycker man att det är kanon och man blir nästan lite beroende av dom men sen när de börjar strula blir duktikt förbannad. Det har jag varit under större delen av kvällen då min internet uppkoppling inte funkat och jag har ingen aning varför. Men nu funkar det igen så det fick bli ett inlägg idag oxå.
Som jag skrev igår hade jag planer på att gå upp tidigt för att titta på skidskytten men när klockan ringde kl 0600 så stängde jag av den och sov till 1030 istället.
Igentligen aldeles för längen men, men det är sånt man får ta. Imorgon börjar skidåkningen klockan 1000 och det är ju betydligt bättre ialla fall för mig. 
Planeringen iför helgen är där den brukar vara vid denna tiden på vecka det vill säga att schemat är helt obokat men det brukar hända saker när vi närmar oss torsdag eller fredag.

Ur högtalarna:

"Same Ol' Situation (S.O.S.) - Mötley Crüe"

mmmm man bara njuter

Bedden väntar

Då var man mätt och trätt. Efter att ha lagat mat och sen blivit sittande framför tvn, hm men det är väl en slags njutning det oxå. Pallade inte diska idag så jag sköt upp det till morgon dagen.
Har inte så mycket annat att förtäja idag känns det som men som alltid så återkommer jag imorgon då jag hade tänkt gå upp riktigt tidigt för att kolla på skidsytte. Me´n sen fall det blir så är en helt annan sak.

Ur högtalarna:

Just nu ingenting, jag njuter av tystnaden men snart blir det nog lite spotify innan det är dags att lägga sig.

 See you next time
/////////////////////////////////
 

Matlagnings dags...

Ny vecka betyder bland annat nya äventyr i köket. Ikväll hade jag tänkt göra en favo och det är Tacogratäng, sist jag gjorde detta så blev det super bra och det lär inte bli sämre ikväll hoppas jag. När jag var på väg hem från maxi innan idag så kom jag på att jag hade glömt en av de viktigaste ingridienserna så det var bara att knalla upp till domus och fixa det så nu är jag redo att börja kocka.

Sen är det ju måndagkväll och det är en grymt bra tv kväll som ni säkert vet vid detta laget. jag skriver mer senare magen kurrar dukrigt nu.

Ur högtalarna:

"Arrendatorns Klagan - Hasse Andersson"

en klassiker

Det var den veckan det...

Och den avslutades med en riktigt bra söndag. Efter gårdagens utgång så var man ganska trött i förmiddags men efter att ha vaknat till så var det gasnka bra. Åkte sen till farmor på kalas för att där bli hämtad och direkt åka till innebandyn. Där var vi visser ligen bara 6 per men för egen del fick det ganska bra ändå.

När jag kom hem fixade jag lite käk och senhar det blivit sofflocket sedan dess, kollar just nu på beck. Jag har inga driketa planer för morgondagen, men bllir det fint väder så ska jag ut på långpromenda hade jag tänkt.

Just nu under pausen i filmen så lyssnar jag lite på Nickelbacks senast platta, tycker den är riktigt bra.

See you in week 8, bye

Lite sleeten

Ja man mår väl som man förtjänar antar jag. Men så farligt är det inte, det var faktiskt en ganska lugn kväll igår som avslutades på grand med mycke dans.
Idag är det först dags för kalas hos farmor sen om jag hinner så är det ju innebandy oxå. Fullt upp för att vara en södag alltså.
Har inte tid att skriva mer nu men vi hörs sekert senare ikväll.

bye bye Johnny

Jaha så kan det gå....

Då var det lördag igen, tydligen. Som ni antagligen har läst så var jag ute en sväng igår. Man fick ju fira att malmö fortsätter att vinna. Helt underbart säger jag bara. Och så länge man har mer pengar med sig hem än vad man hade när man gick ut så får man vara nöjd. Tror fan att jag vann 700 spänn igår, dealern var duktigt knäckt kan jag säga.

Men det var ju igår det nu är det ny dag och nya äventyr väntar, vi får väl se vad det blir ikväll, men det känns som att kvällen avslutas på grand ialla fall.

Efter att precis varit ute och gått en runda så har jag gjort mig förkänt av att ta en siesta på soffan. Hm ska bli gött för man är trots allt lite sliten sen gårdagen.

Ur högtalarna:

Working on a dream - Bruce Springsteen

vi får väl se vad det blir av den varan ikväll

Borde inte

skriva så här dags.... Men det är ju först nu jag kommit hem. Klockan är strax över 3 på natten och jag är ganska onykter. Men jag passar på att skriva några meningar. Har precis varit inne på¨banken och träffade hela IKF gänget där (elitseriekontrakt är kanske säkrat fast jag är inte säker) och det festades redigt bra. Jag träffade en jobbar kompis från kronfågel och vi söp till ordentilgt. Sen visade det sig att världen är mindre än man tror.....

vi hörs morrrron.......

ryktas om att det blir fest då oxå....

(ursäkta för eventuella stavfel, jag är berusad)

Berra is sleeping verry well, verry soon.......l


  
 

Äntligen fredag...

Jaha då var det snart helg igen. Idag är det dessutom inte vilken fredag som helst utan det är "fredagen den 13e". Det gäller att pasa sig så man undviker att hamna i trubbel. Men det ska nog gå bra.
Sen få vi väl se vad som händer ikväll, ska försöka se hockeyn på tv (Malmö- AIK), den visas på tv4 sport. Sen blir dt kasnke utgång det är ju trots allt fredag.
Ska snart upp en runda på stan och kolla läget lite, se ifall man kanske kan göra några fynd, dessutom ska jag innim systemet och handla lite så att jag har till helgen.
 
"Finns det inte nån som kan som en riktig man dricka öl och åka hoj........"

in i dimman

Varför inte....

det då???? Jag och några polare skulle gå på bio ikväll, vi tänkte se Valkyria men det visade sig att den går inte i stan. Det är ju så jävla typsikt när där äntligen är en flim man vill se så går den inte. Det får väl bli till att hyra eller ladda hem någon istället.
När jag var ute och gick en runda innan idag så visade det sig att snön redan har börjat smälta bort inte helt omväntat kanske  men ack så onödigt. Men bor man i skåne så gör man.
Jag tänkte laga lite mat nu men jag har ingen aning om vad, antagligen steker jag bara upp några burgare, det funkar alltid.

Vi får väl se vad det blir av kvällen men något händer säkert.

Ur högtalarna:

"Laugh 'n' A ½ - D A D"

fin musik det

Innan läggdags.....

Efter att ha varit ute med ett gäng polare är det skönt att komma hem. Det känns som om det är bingen som gäller ganska omgående.
Jag missade tyvärr fotbollen och hockeyn men det gick ju bra ändå. Svergis vann över österrike och gjorde två snygga mål (när hände det senast). Det var ju synd att det skulle vara Kim "stolpskottet" Källström som gjorde det ena av dom, men men man kan inte få allt. Dessutom så vann malmö igen, i förlängenen denna gång över Bofors och har nu vunnit de fyra senaste. Aik får det inte lätt på fredag när dessutom Malmö Arena blir fullsatt.

Mitt favo ämne är ju ändå vädert och inför imorgon har jag hört två prognoser och man kan inte annat än bli förvirrad.
En säger att det ska snöa hela dagen och vara kallt medan den andra säger att det ska bli mildare och kanske lite sol. Snacka om att man helgraderar sig.

see you in the iglo


Jaha...

Då blev det snö ialla fall jag som trodde att vi skulle slippa. Jaja så länge det är kallt och den ligger kvar så gör det väl inte så mycke men om jag får gissa så börjar det smälta undan redan på fredag och sen har vi slask i en vacka innan vi blir av med skiten.
Efter gårdagens födelsedag så återgår nu allt till det nomala igen. Med skillnaden att man är ett år äldre.
Angåede vad jag fick i pressent väg som var det lite penger (aldrig fel) ett pressetkort  och lite andra små saker och självklart hade "moyan" bakat tårta (gött)

Nej nu ska jag ut i snön för att köpa frimärken  jag som trodde att alla anväde mail idag men så är det tydligen inte. Sticker nog även inom domus och köper lite annat som jag behöver:

"låt det snöa...."

eller inte

coming back soon


Då var man ett år äldre.....

än igår ändå känns det precis som vanligt. 26 år, fan när man tänker efter så börjar man ju faktiskt blir riktigt gammal. Om man ser till andra som är 26 och hummit med en jävla massa så ligger man efter men sammtidig så känner jag mig inte som 26 faktiskt utan snarare som 23 typ. Farmför allt så lever jag ett liv som inte många 26 åringar gör, de flesta har börjat att skaffa familj eller iallafall flick/pojkvän men än känner jag ingen panik. Jag vet folk som är över 30 och lever precis som jag, visserligen är det inte något mål från min sida men vi får väl se vad som händer. Dyker "hon" upp så kanske man sitter här om ett år med flickvän som har en bulle i ugnen hehe.

Det är väl inget jag hoppas på kanske men som sagt det lär visa sig med tiden vad som kommer att ske.

Nu ska jag hem till "päronen" för att fira min födelsedag och äta middag, bli lite upppassad är aldrig fel. Kanske man får något i pressent oxå om man har tur.

Hipp hipp Hurra hurra hurra hurra trumpetfamfar!!!!!!!!


Maten avklarad..

Spaghetti och köttfärssås fick det bli idag. Fantastiskt gott måste jag säga ialla fall för att vara lagat av mig. Kvällen fortsätter som en måndagskväll ska göra. Det betyder sofflocket hela kvällen, först CSI NY kl 21 och RAW kl 22.

Kom just på att tänka på en sak, ju äldra man blir destom mindre bryr man sig om att man fyller år. Jag ser inte alls framemot att fylla 26, men å andra sidan har man väl inte så mycke till val hehe. 

Jag tänker ganska ofta man man kanske skulle ta tag i sitt liv på allvar någon gång  Men oftast blir det bara en tanke och åren bara rusar iväg. Kanske är det dags nu eller inte vi får väl se vad som händer detta året, ifall man kanske svänger in på en okänd väg rakt ut i mörkert och hittar något som man inte hade väntat sig.

Visst är det gött att inte ha en aning om vad som händer i framtiden, det tycker jag ialla fall att det är.

"Fredagen den 13e" på fredag och "Alla hjärans dag" på lördag.
utgång till helgen frågan är bara vilken dag som är bäst.



"I´II take you to the heaven with my AK47" 






Återhämtings dag...

Efter en hård helg var det extra skön att få en riktigt lugn dag. Jag har varit ute och gått en ganska lång runda som avslutades med lite shopping på maxi. Anners har det inte hänt mycke. Min mormor ringde precis från Thiland där hon bor större delen av vinterhalvåret. Hon visste att jag inte fyllde år förrän imorgon men ville ändå gartulera mig idag (fråga mig inte varför).

Just nu från högtalarna:

Waitin´on a sunny day - Bruce Springsteen
 
Dagen har visserligen varit solig men kall som bara den.

hepp på dej

Vimmelbilder från E- tuna



Hela gänget på O´Learys. I fredagskväll fick det bli natchos och öl till middag.



Lördagskväll: Boysen på O´Learys för att leka och dricka öl.




Tillbaks på Harrys där damerna och ett helrör väntade.
(en värdinna ingick oxå visade det sig, för blanda groggar fick vi inte göra själva)

Back in town

Jaha ja, då var man hemma igen, skönt på ett sätt men synd på ett helt annat. Jag kan bara sammanfatta Eskilstuna trippen med tre ord: Drick, skratta och njut för det är precis vad det har handlat om. Jag kommer inte gå in på några detljer men fy FAN vad kul det har varit. Vi säger som i Vegas det som hände där kommer att stanna där hehe.
Och till er som undrar om hur det är att åka bil i bagaget så kan jag säga att det gick ganska bra, på vägen upp drack man öl och på vägen hem sov man dessutom så turades vi om, sen blev det en del pauser längs vägen om man säger så, speciellt "pisse pauser" på vägen upp.

Då var det snart dags för en ny vecka och förhoppningsvis nya äventyr. Dessutom fyller jag ju faktiskt år på tisdag, shit nu börjar det gå utför på riktigt.

En gångbar låt under helgen.

"We are family........"


The Roadtrip can begin

Jamen då var det snart dags för avfärd. Väskan är packad och ölen på kylning. Om ni har tur kommer jag att lägga upp bilder från resan här under helgens gång anners får ni vänta tills nästa vecka.

Om 12 timmar ligger man i hotellpoolen och dricker öl inte helt fel när man tänker efter. Men för ska vi averka 60-65 mil i bageluckan på en bil hm. Det blev ingen minibuss som var tanken från början utan en vanlig volvo v70 och vi blev inte lite många heller men vi är ändå 6 pers. Jag känner på mig att det är jag som får tilbringa mest tid i bagaget. 

Men vid detta laget känner ni ju mig, det är bara att bita ihop och gilla läget.

"Always look on the bright side of life"

Bye bye, see you

Inte helt oväntat..

Nej jag vann inte pokern men jag blev heller inte sist så man kan säga att det gick sådär. Funderar just nu på vad jag ska packa tills imorgon. Hm inte altid det lättaste men det löser sig nog hoppas jag.

Något som däremot känns underbart är att "babyHawks" har börjat vinna och visa laganda på ett sätt de aldrig visat tidigare. Det är bara att hoppas de fixar att ta en playoff plats till kvalserien sen kan allt hända. Om de fortsätter att vinna borde man faktiskt åka ner till malmö och stötta dom på plats. (någon som kanske vill följa med?)

För övrigt så kan jag säga att det blev inte pyttipanna idag, (jag pallade inte) det fick bli en Big Mac & Co på Macadonkan istället.

Som en vis man sa:
"Det sägs att efter regnet kommer solen fram igen..."

Så vi hoppas på bra väder imorgon anners kan det bli en dryg bilfärd.

Natti natti girls and boys

Vad blir det för mat?

Samma fråga ställer man sig varje dag, vad ska man laga ikväll? Så även ikväll och jag har som vanligt ingen aning, jag är inte den som planerar direkt eller gör mat för flera dagar framåt.
Nej, ny mat varje dag ska det helst vara och igår blev det köttbullar och makaroner. Slog precis en blick i frysen och det var ingen trevlig syn, det visade sig att det var dags att storhadla igen. Men jag hitta lite pyttipanna så det får det nog bli ikväll inte någon jätte hit kanske men det får väl gå. Det är ju så jävla tradigt att laga mat till sig själv.

Senar ska jag till HAmmarslund för pokerkväll, som jag svrev igår. Hoppas att "turen" kan vara på min sida ikväll det var ju så längesen sist. Dessutom hade det inte varit fel att utöka reskassan till helgens strapatser det lär ju kosta en del. Som sagt lever man ju bara en gång så då får man ju passa på att leva och inte låta "småsaker" som pengar hindra dig.

Återkommer senare med hur det gick i pokern (håll nu tummarna för min skull).

A "Pokerface" Ljungsholm

Hm...

När ska den här jävla vintern ta slut. Hörde precis att det ska komma snö till helgen. Då undrar jag den sak: Vem FAN önskade sig det?!?. Visst vi är bara inne i februari men va fan de snackar om växthuseffekten? Var är den när man vill ha den, undrar jag. Men den kommer och går som alla andra nyheter.

Men, men det är väl bara att bita ihop ett tag till och vänta på att ljuset och värmen ska komma. Resten av denna vecka kommer gå med bara farten imorgon är det dags för pokerkväll igen. Det var längesen sist så det ska bli kul sen blir det e-tuna som gäller resten av veckan. Jag kommer hem någon gång på söndagkväll (hoppas jag) så jag missar tyvärr innabandyn denna veckan.

Handen på höften och sov gott 

Spotify...

Jag sitter just nu och lyssnar lite på musik när det slog mig att det var gasnka längesen jag laddade hem något nytt. Anledningen till detta stavas spotify som är riktigt bra, visst där fattas en del men att allt ska finnas kan man ju heller inte begära.
Man hittar ju musik som man anners aldrig skulle lyssna på, det är bara att hoppas att de "penga kåta" skivbolagen inte ångrar sig och drar tillbaka sammarbetet nu när det börjar bli populärt.

See you later alligator som Bill Harley säger

Lika glad ändå..

Hur kan man tycka att något som man är så usel på ändå är så jävla kul hm. Jag pratar förstås om biljard har precis kommit hem efter att ha spelat lite och det gick som vanligt åt skogen. Men som sagt jag tycker ändå att det är roligt att spela.
Och sen är det ju så man kan ju inte vara bra på allt, hur kul hade det varit?

Nu checkar berra ut för idag, bingen väntar.

Nedräkningen har börjat..

På fredag eftermiddag avgår minibussen från k-town med destination e-tuna där helgen ska tillbringas. Vi är ett gäng på 8 pers som ska dit och roa oss till max. Jag har en liten känsla av att det kommer gå en och annan öl under helgen och att utfoska en ny stad kan bara betyda äventyr av sällan skådat slg.

Men som sagt det är först på fredag, nu ska jag snart ut på långpromenad och sortera tankarna lite man gör ju det lättast när friskluft intages.

See you///

Äntligen färdig...

Jag hann diska klart till att CSI NY började sedan fick man nu se RAW oxå, tyckte faktiskt ätt det var riktigt bra.
Man har som sagt haft fullt upp hela helgen i frdags så hade jag "Köpinge gänget" på middag i min lägenhet vi gjorde pizza på taco skal sedan spelade vi Tp och satt och snacka, drack öl och hade en mycket travlig kväll. Kul att alla (10 pers) kunde komma det blir ju inte så ofta nu för tiden. Efter så gick jag, fidde och gusse till valvet och tog ytteligare någon öl innan vi avslutade kvällen med "en fransk" hos pölsemannen.

I lördags så var jag på 22 års fest i brösarp. Det var Malin som fyllde år och ville bjuda oss på Brösarps gästis vilket var nykommet jag hade aldrig varit där innan. Efteråt åkte vi in till stan och gick ut på grand och skakade rumpa. Jag lyckades dessutom hamna på efterfest med en massa folk jag inte kände men det var trvligt ändå synd att man inte kommer ihåg var det var någonstans bara. 

Söndagen tillbringades som vanligt på soffan tills det var dags att åka och spela innebandy vilken gick sådär vi var lite folk men gjorde det bästa av situvationen.

Och om någon undrar så får bollen plats i ringen berra vet:) hehe 

Sleep well and dream sweet :)


Måndag kväll

Ännu en ny vecka har börjat och det är precis som vanligt. Köket är proppfullt med disk och det ligger kläder precis överallt. Hm att man aldrig lär sig, men å andra sidan så har det varit fullt upp ihelgen så städning och disk har helt enkelt fått vänta tills ikväll.

Kvällens mål:
nr 1: Laga mat och äta
nr 2: Diska upp allt sen helgen
nr 3: Kolla på CSI NY (blir nog det som jag prioriterar högst)

Eventuellt kommer en sammanfatting från helgen oxå ikväll om jag orkar, men nu är det matlagning som gäller.
Det verkar som det blir ärtsoppa idag. (den ekonomiska krisen har även drabbat berra verkar det som) 
  
Over and Out


RSS 2.0